MTD-laatua jo vuodesta 1932

Nykyisin MTD Products on yksi maailman suurimmista puutarhakoneiden valmistajista. Se valmistaa mm. MTD-, Yard-Man- ja Cub Cadet -tuotteita. Yhtiön toiminta on maailmanlaajuista, tehtaita on Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa. Vaikka tuotteet ovat vuosien saatossa muuttuneet, yksi asia pysyy – laatu.


Vuonna 1932 kolme saksalaista insinööriä, Moll, Jochum ja Gerhard muuttivat Yhdysvaltoihin ja perustivat Ohioon yrityksen nimeltä Modern Tool and Die Company (MTD).

Yritys tuli pian tunnetuksi mm. laadukkaista työkaluistaan, joita se toimitti paikallisille tehtailijoille. Vuonna 1942, toisen maailmansodan aikana, MTD käytti suurimman osan ajastaan työkalujen toimittamiseen suuryrityksille, kuten Goodyearille. MTD:n maine laatuyrityksenä kasvoi voimakkaasti. Vuonna 1950 työntökärryt tulivat mukaan yhä laajenevaan liiketoimintaan. Tuotteiden suuren kysynnän ja tyytyväisten asiakkaiden kannustamana yritys teki uusia aluevaltauksia. Vuonna 1958 MTD suunnitteli ja valmisti ensimmäisen työnnettävän ruohonleikkurinsa.

Nykyisin MTD Products on yksi maailman suurimmista puutarhakoneiden valmistajista. Se valmistaa mm. MTD-, Cub Cadet ja Wolf-Garten -tuotteita. Yhtiön toiminta on maailmanlaajuista, tehtaita on Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.

MTD tarjoaa monipuolisen ja laajan puutarhakoneiden valikoiman, josta löytyy jokaiselle jotakin – ensikäyttäjien perusmalleista aina suorituskykyisempiin vaativan käyttäjän koneisiin.